Dagene før..

Mit hus og min kære Gaia skal jo også passes godt på i den tid jeg skal have ordnet tænder. Jeg har nogle dejlige skønne børn og svigerbørn … Naboer.. der carer sig om mig og huset… Jeg har investeret i lidt ekstra hunde foder. Gaia skal da have det samme som hjemme… jo og vi kan Skype sammen …. og det er gratis… IMG_2067

Én kommentar til “Dagene før..”

 1. Hej mor
  Jeg har det bare så godt ud 🙂
  Jeg savner dig ikke spor, for jeg har mange opgaver, medens du er i Ungarn.

  Der skal passes på de uhyggelige kvinder, der banker på døren, postbuddet skal jages væk og naboen må ikke gå i hans have……….

  Men frem for alt så skal de s….s katte jages langt væk.

  Og så det mest positive jeg har ikke gjort på gulvtæppet, så jeg vil have frabedt mig titlen som tæppepisser.

  Kærlig hilsen Gaia.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *