Ide grundlag og iværksættelse

Jeg har igennem længere tid gerne villet have mine tænder ordnet….  men prisen på danske tandlæger har holdt mig pænt tilbage. 2 gange har jeg fået lavet et tilbud på at få dem lavet. …… men synes altså det var for dyrt at skulle betale 80-100.000.

Tand teknikkeren og tandlægerne mente mine tænder var alt for gode til et gebis. Jeg ledte længe på nettet og fandt Av-mintand. Tog kontakt til Ulla  i første omgang var mine tanker det skulle være i Tyrkiet. Men kunne så ikke få leje af lejlighed til at gå op i en højere enhed.

Den 22. november kom der en tandlæge fra Budapest Ungarn til København og man kunne tilmelde sig undersøgelsen, der indeholdte røntgen og undersøgelse af tænderne. Jeg slog til…. rejste til København fik et tilbud på 5160 Euro svarer til kr.37,500 + undersøgelse kr. 650.00 . Det viste sig at Tandlægen havde tysk uddannelse og klinik assistenten talte dansk. Og jeg fik en herlig tur til København… der var jul i tivoli. Tilbuddet gjorde sig gældende i 5mdr. Så der var tid til at forberede sig.

Klinikken hvor undersøgelsen fandt sted var i Nyhavn, på en skøn solrig dag.

IMG_0032